A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az éjszaka leple alatt egy vonaton támadták meg a műsorvezetőnőt: a kisfia előtt fojtogatta és próbálta megerőszakolni egy fémezetlen férfi

Egy éjszakai vonaton próbálták megerőszakolni a népszerű tévést, Anasztaszija Luhovát. A nőt verték és fojtogatták, amit a kisfia is végignézett.

Brutális esetről számolt be Anasztaszija Luhova, az ismert ukrán műsorvezető. A nő épp a kisfiával utazott egy éjszakai vonaton Kijev felé, amikor egy alsónadrágos férfi hajnali három óra körül rájuk törte a kabin ajtaját. A történtekről a nő döbbenetes részletességgel számolt be a Facebook-oldalán.


Mint írta, a férfi az ágyához szorítva kezdte verni és fojtogatni Luhovát, amelyre a kisfia is felébredt. A gyermek kérlelte a támadót, hogy hagyja békén az anyját, de az idegen ekkor a kicsit is meg akarta ütni; végül Anasztaszija megígérte, bármit megtesz, csak ne bántsa a fiát.


Az időközben meztelenre vetkőzött, álló péniszű férfi csókolgatni és simogatni kezdte a tévést, aki azt kérte, inkább menjenek át az ő hálótermébe, hogy a fia ne lásson semmit. Így is lett, ám nem sokkal később a kicsi felriadt és sírni kezdett. Anasztaszija visszament „megnyugtatni” a fiát, ám előtte a támadó megfenyegette: ha nem megy vissza, megkeresi és még nagyobb bajban lesz.


A nő végül a kisgyerekével együtt a vagon utaskísérőjéhez szaladt, aki aludt, így Luhovának át kellett mennie a következő kocsiba. Mivel közben a meztelen férfi üldözni kezdte őket, a műsorvezető ordítani és dörömbölni kezdett az ajtókon, amire többen felriadtak és a segítségére siettek. A 45 éves férfit elfogták, majd Kijevben átadták a rendőröknek. A hatóságok a férfit egyelőre 60 napra előzetes letartóztatásba helyezték, s még óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon.


Anasztaszija hallgatásáért és a botrány elkerüléséért az utaskísérők pénzt ajánlottak, ám a nő azt nem fogadta el, helyette a nyilvánossághoz fordult történetével.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések