A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A zárt nagykapu sem tartotta vissza a jászberényi férfit, hogy a telephelyről ittasan elhajtson a lopott autóval

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

Egy jászberényi férfi bement 2020. július 31-én 19 óra 45 perc körül az egyik helyi telephelyre, ott beindított a benne lévő indítókulccsal egy gépkocsit, és azzal a zárt nagykapun keresztül elhajtott.

A tulajdonos egyik ismerőse meglátta az autót a számára idegen sofőrrel, valamint a telephely kidöntött kapuját, majd a helyzetet felismerve értesítette a rendőrséget és a sértettet. A járőrök a bejelentő elmondása alapján perceken belül megtalálták a gépkocsit és intézkedés alá vonták annak vezetőjét. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a jogsértőt elfogták és előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A elszámoltatás során megalapozott gyanú merült fel arra is, hogy a feltételezett elkövető pár nappal korábban ellopott egy traktort, amit időközben eladott, valamint egy tanyáról szintén a zárt kapun keresztül áthajtva elvitt egy gépkocsit.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség, valamint további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntető eljárást a 27 éves férfi ellen - olvasható a rendőrség honlapján.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések