A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A férje szeme láttára halt meg az édesanya: sokkoló részletek derültek ki a XI. kerületben történt tragédiáról

Borzalmas tragédia történt a XI. kerületben.

Mint ahogy arról többször is beszámoltunk, a XI. kerületi Hadak útján eddig tisztázatlan körülmények között kiesett egy ember egy ház ablakból, majd pont rázuhant egy édesanyára.

Ma úgy értesültünk, hogy az erőfeszítések ellenére, mindkét sérült elhunyt, az édesanyával lévő kisgyerek pedig könnyebben sérült.

Egy, a házban lakó elmondta: a 12. emeleten lakott az a kétgyerekes édesanya, akire rázuhant a magasból a férfi. Erzsébetnek két kisgyermeke van, egyikük még babakocsis. Őket hozta le a nő sétálni a nagy melegben.A férfi állítólag nem itt lakott.


Úgy tudjuk, a ház kamerája felvette, ahogy egy férfi a szerszámosládával bejött a házba, majd a lépcsőház teraszáról kiugrott. Az édesanya a két gyerekével és a férjével éppen hazajött; a férfi végignézte, ahogyan a felesége meghal.

„Erzsike a legaranyosabb szomszéd volt, pont a férjével érkeztek haza, amikor a tragédia történt” – árulta el a ház egyik lakója, aki szerint a család gyönyörű életet élt.

Úgy tudni, a férje sokkot kapott a történtek nyomán.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések