A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

40 millió dollárra perli a McDonald's a saját kirúgott vezérigazgatóját

Folytatódik a McDonald's tavaly novemberben kirúgott vezérigazgatójának, Steve Easterbrooknak egyre kínosabb története. A cégvezérnek annak ideján azért kellett távoznia, mert viszonyt folytatott egy alkalmazottjával, márpedig ez súlyosan sérti a vállalat irányelveit.

Azóta kiderült, hogy nem is egy, hanem három ilyen ügybe keveredett, tucatjával küldözgette az intim szelfiket a női beosztottjainak. Némelyik ilyet ráadásul a céges emailcíméről küldött. Az ellene folytatott céges belső vizsgálatban többször hazudott, és bizonyítékokat semmisített meg. Fény derült arra is, hogy a beosztottjának, akivel intim viszonyba keveredett, több százezer dollár értékű céges részvénycsomagot utalt ki jutalomként.

Easterbrook most csúnya per elébe néz, amiben a cég 40 millió dollárt, vagyis közel 12 milliárd forintot próbál leverni rajta. Ez megegyezik azzal az összeggel, amit a kirúgásakor végkielégítésként vett fel.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések