A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Új fejlemény: szabadulhat a házi őrizetből VV Fanni feltételezett gyilkosa?

Noha emberölés a vád, még mindig nem találták meg a holttestet, így hamarosan akár meg is szűnhet a VV Fanni-ügy gyanúsítottjával szemben elrendelt kényszerintézkedés.

A Bors járt utána, milyen lehetőségekkel néz szemben B. László, akit jelenleg házi őrizetben tartanak. A megkérdezett ügyvéd véleménye alapján a lap feltételezi, hogy a gyanúsítottat csupán személyi szabadság megsértése miatt büntethetik, így meglehet, hogy akár szabadulhat is.

– B. László bűntette személyi szabadság megsértése, amely esetében a maximálisan kiszabható büntetés öt év. Azt gondolom, ez a legtöbb, amit László kaphat. Ebből másfél évet már leült előzetes letartóztatásban, s már több mint egy éve házi őrizetben van, igaz, azt máshogy számolják majd be. A tények ezek, aztán majd meglátjuk, milyen döntést hoz a bíróság – mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, a gyanúsított nagybátyja, aki képviseli a vádlottat az ügyben.

A férfi három éve tagadja a gyilkosságot, azt viszont az ügy elején beismerte, hogy VV Fannit berakta a kocsija csomagtartójába, később pedig átadta másoknak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések