A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Telefontolvajt keresnek a csepeli rendőrök – Segítsen megtalálni!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő 2020. július 10-énBudapesten a XXI. kerületi Deák Ferenc téren, egy üzletben egy vásárló telefonját ellopta. A feltételezett elkövető 60 év körüli, 170-175 centiméter magas, rövid, sötétbarna hajú nő, aki a bűncselekmény elkövetésekor napszemüveget, narancssárga pólót, kék térdnadrágot, valamint fekete papucsot viselt- olvasható a police.hu oldalán.


A feltételezett elkövetőről felvétel készült, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések