A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sokkoló videó: repülő csapódott egy lakóházba, egy 9 hónapos gyerek is életét vesztette

Hat ember tartózkodott a repülőn, ami becsapódott egy Salt Lake City-ben található lakóházba. Három ember vesztette életét, köztük egy alig 9 hónapos kisbaba is.

Egy közelben élő lakos végignézte az egészet esetet, amint a gép beleszáll az épületbe, majd felcsapnak a lángok. Egy mobiltelefonnal készített felvételen jól látszik, ahogyan a lángok és a füst beteríti a környéket.

A videót készítő nő csak ennyit mondott: "Szerintem a repülő pont a szomszédunk házába csapódott. Bocsánat, de nagyon félek, mennem kell összeszedni a dolgaimat a házból, mert a végén a tűz továbbterjed a miénkre is".

Az egyik túlélő elárulta az orvosoknak, hogy a helyszínen többen is megégtek. Egy másik környéken élő elmondta, hogy a becsapódás előtt látta a repülőt, amint nagyon alacsonyan halad a lakóövezet felé, ezért sokan az utcára is siettek.


Ugyanakkor megerősítették, hogy a repülő szabályosan hagyta el a repteret és haladt a tervezett állomás felé, így nem tudni, mi történhetett a repülővel. A rendőrség is megkezdte a nyomozást, azonban a pilóta is az áldozatok közt van, így egyelőre nem tudtak semmilyen hivatalos magyarázatot adni a repülő lezuhanásával kapcsolatban - írta meg a Mirror.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések