A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Olyan beteg lett az édesanya a koronavírustól, hogy egy hónapig nem láthatta újszülött babáját

Egy újdonsült anyuka olyan beteg lett a koronavírus miatt, hogy egy hónapot kellett várnia, míg végre kezébe vehette kisbabáját.

Rowdy Rowlett május 31-én jött világra, ám 35 éves édesanyját koronavírus-fertőzés miatt lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. Jessica Rowlett arról számolt be, hogy amikor először meglátta babáját, úgy érezte, nem is a saját kisfiát tartja kezében - írta meg a különös találkozás történetét a 24.hu az ABC News cikke nyomán.

A kismama 31. hetes terhesen kapta el a vírust, ezért csak császármetszéssel volt lehetősége világra hozni kisfiát. Azonban kérdéses volt, mennyi oxigén jut a babának és lesznek-e a jövőben neurológiai problémái. Amikor a nő felébredt, teljesen megdöbbent, hogy nincs hasában a babája, hiszen egyáltalán nem emlékezett a császármetszés előkészületeire.

A kisfiú sikeresen megszületett a Tennessee állambeli Nashville városában és a koronavírus-tesztje is negatív lett. Június 26-án anyát és fiát is kiengedték a kórházból. Jessica otthonában is oxigént kap, ugyanis tüdeje csak 30 százalékos kapacitással működik a hegesedés miatt. Azóta mindketten jobban érzik magukat, és szépen lassan kialakult köztük az anya-gyermek kötődés is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések