A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyolcvan év körüli asszonyoknak mutogatta magát a miskolci szatír

A Miskolci Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy huszonöt éves férfi letartóztatását, aki Miskolcon nemi vágyának kielégítése céljából, szeméremsértő módon nőknek mutogatta magát.

A nyomozás adatai szerint, a férfi 2020. június végén több alkalommal, Miskolc különböző pontjain lévő társasházak liftjeiben illetve egy ízben a nyílt utcán is, nyolcvan év körüli nőket szemelt ki magának. A férfi gondosan ügyelt arra, hogy tettét a sértetteken kívül más személy ne észlelje.

A nyomozó hatóság a büntetett előéletű férfit – akit korábban többek között már ugyanilyen bűncselekmények miatt is elítélt a bíróság – szeméremsértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként. A Miskolci Járásbíróság az ügyészi indítványban foglaltakkal egyezően állapította meg, hogy a gyanúsított esetében fennáll a bűnismétlés és az idős sértettek befolyásolásán keresztül a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért egy hónapra elrendelte a letartóztatását.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések