A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt Liptai Claudia párja: ezt a jövő szánja a gyerekeknek

Erre a szakmára képzi ki őket.

Liptai Claudia párja, Pataki Ádám az egyik legtehetségesebb és legsikeresebb cukrász az országban, ez persze nem is csoda, hiszen a családja már generációk óta készíti a süteményeket, ez amolyan hagyomány. Ő maga 13 éves korában kezdett el cukrászként dolgozni, és nagyon szeretné azt is, hogy ez a családi hagyomány ne szakadjon meg, és a gyermekei is folytassák majd a jövőben ezt a szép mesterséget, hogy a gyermekei vigyék tovább az üzletet és a recepteket nemzedékről nemzedékre.

„Szeretném, ha folytatódna a hagyomány. (...) A nagyszüleim és a szüleim generációjának még az volt a természetes, hogy követték egymást, ám ez ma már máshogy megy" - mondta a Blikknek Pataki Ádám, majd azt is hozzátette, hogy 13 évesen kezdett el gyakorolni:

„Édesapám ekkor bízott meg először azzal a feladattal, hogy zárjak be, ami hatalmas felelősség volt. Persze, nekem is voltak más álmaim, pilóta szerettem volna lenni, aztán zenész, de csak itt kötöttem ki.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések