A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Maszkokat és kézfertőtlenítőt akart lopni egy férfi Gödöllőn, nem lett jó vége

A Gödöllői Járási Ügyészség bíróság elé állított egy férfit, aki az országban elrendelt veszélyhelyzet ideje alatt többek között maszkokat és kézfertőtlenítőt akart ellopni a munkahelyéről.

A férfi portásként dolgozott egy hulladékgazdálkodással is foglalkozó cégnél, ahol emiatt nagyobb mennyiségben raktároztak egészségvédelmi eszközöket.

Még az országban elrendelt veszélyhelyzet ideje alatt, egyik éjszakai szolgálata során a férfi kikapcsolta a cég riasztórendszerét, majd a raktárhelyiségből a saját gépkocsijába átrakott különböző – egymillió forint összértéket meghaladó – árukat, többek között több százas nagyságrendben FFP2-es és FFP3-as maszkokat, valamint több liternyi kézfertőtlenítőt is.

A rakománnyal azonban az elkövető a telephelyet reggel már nem tudta elhagyni, mert ellenőrzés alá vonták, így a cselekményére fény derült.

A Gödöllői Járási Ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének kísérlete miatt a férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések