A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Legalább a keresztet vegyék le, ha zen mestert hívnak meg, írják katolikus hitvédők

Továbbra is a svájci zen mesterüket ajánlják a magyar jezsuiták. Immár a gyerekeket is a szeánsztáborába hívják – adja hírül a Katolikus Válasz.

A portál korábban is éles kritikát fogalmazott már meg az úgynevezett “liberális keresztények” ellen,  felszólalt a katolikus hit tisztaságának védelme érdekében, most pedig azt szúrt szemet nekik, hogy a magyar jezsuiták egy buddhista tanokat tanokat hirdető embert hívnak meg saját táborukba. A Katolikus Válasz tavaly is írt a férfiről, hiszen nem ez az első alkalom, hogy meghívták Niklaus Brantschent.

Mint írják, fenntartják akkori álláspontjukat, mely úgy szólt:

“Az emberek éhezik és szomjazzák a tiszta katolikus tanítást, aki maga Krisztus az Egyházban. Jezsuiták helyette ezt a lelki szemetet kínálják. A ‘New Age’-nek e szeánszain legalább a keresztet vegyék le a falról. A jóhiszemű szemlélőknek ne hazudják vele, hogy ennek a Megváltó Urunkhoz, a kereszténységhez, és az Anyaszentegyházunkhoz bármi köze van.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések