A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lecsaptak a gyorshajtókra a zsaruk az országban – Volt, aki csaknem kétszázzal ment

Bár a múlt heti rekordtól elmaradt, de így is jelentősen átlépte a határt a hétvége csúcstartó sofőrje, aki 192 km/h-val száguldozott az utakon.

A rendőrség ezen a hétvégén is ellenőrzéseket tartott a 84-es számú úton, céljuk a szabálytalankodók kiszűrése és a szabályok betartatása a sofőrökkel.

A nyári időszakban jelentősen megnövekedett a forgalom, ez nagyban megnehezíti a közlekedést az autósok számára. Rengetegen átlépik a megengedett legnagyobb sebesség felső határát, akadt, aki 90 km/h helyett 192 km/h-val közlekedett. A közlekedésrendészeti járőrök a szabálytalan járművezetőket megállították és velük szemben a gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat! A felelőtlen járművezetők nem csak saját, de mások életét, testi épségét is veszélyeztetik. Mint írják, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések