A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kollégái gyászolják a 31 évesen elhunyt tűzoltót: „Fantasztikus ember volt, hősként dolgozott”

Többek életét is megmenthette önfeláldozó manőverével Dénes, aki egy száguldozó BMW-s miatt veszítette életét. A vétkes sofőr cserben hagyta – írja a Bors. 

Mi is beszámoltunk arról, hogy halálos baleset történt szombaton délelőtt Csávoly közelében.

Az áldozat, a vétlen sofőr egy 31 éves, szabadnapos tűzoltó volt.

A szemtanúk szerint a balesetet egy BMW sofőre okozhatta, aki egyszerre több autót is meg akart előzni egy jobbra ívelő kanyar előtt Csávoly közelében. Szemből, Baja felől egy Suzukival érkezett a tűzoltó, aki elrántotta a kormányt, hogy elkerülje a frontális ütközést. Emiatt keresztbe fordult az úton, éppen egy Skoda elé, amely oldalról belerohant a Suzukiba. Eközben a Skodát már megelőző BMW továbbment, de az egyik szemtanú utánament és felírta a rendszámát.

A balesetben a Suzuki és a Skoda is összeroncsolódott. Két mentőautó és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de a Suzukit vezető tűzoltó olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

A Bors azt írja, hogy a fiatal tűzoltó a manőverével több ember életét is megmentette, saját magát feláldozva.

"Dénes ismerősei, bajtársai és barátai összeomlottak a tűzoltó halálhírére" - írják.

"Fantasztikus ember volt, aki komolyan vette a munkáját, és szerette is. Hős volt, akként dolgozott, és akként is halt meg. Jellemző, hogy még élete utolsó pillanataiban is mások életét védte"

– mondta a a lapnak a férfi egyik ismerőse.

"Egyszerűen hihetetlen, hogy más hibájából, ilyen fiatalon elment! Annyi terve volt. Szerette a barátnőjét, a barátait, képtelenek vagyunk feldolgozni, ami történt. Nagyon reméljük, hogy az, aki előidézte ezt a tragédiát, elnyeri méltó büntetését, bár Dénest az sem hozza vissza".

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések