A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kihagyja a következő NFL-szezont a bajnokcsapat futója

Már 30-nál is több játékos, köztük a címvédő Kansas City Chiefs futója, Damien Williams is jelezte, hogy a koronavírus-járvány miatt kihagyja az NFL szeptemberben rajtoló idényét, írja az MTI.

A koronavírus-járvány miatt nem vállalják a játékot a 2020-as idényben.

A 28 éves játékos az előző szezon rájátszásában kulcsszereplő volt: a Chiefs Super Bowl-menetelésekor három mérkőzésen 290 yardot és hat touchdownt szerzett, ebből kettőt a San Francisco 49ers ellen megnyert nagydöntőben.

Williams mellett a New York Giants egyik legjobbja, a kétszeres bajnok támadófalember Nate Solder is jelezte, nem kíván pályára lépni a következő szezonban. Solder így nem kapja meg tízmillió dolláros fizetését, ezzel az eddig távolmaradásukat jelzők közül ő mond le a legnagyobb összegről.

A tulajdonosok és a játékos szakszervezet között létrejött múlt szombati megállapodás értelmében a játékosok dönthetnek úgy, hogy kihagyják a szeptember 10-én kezdődő szezont. Jövő hétfőig kell mindenkinek jeleznie, hogy rendelkezésre áll-e, vagy sem. A döntés egyrészt végleges, másrészt kihagyás esetén a szerződés automatikusan egy évvel meghosszabbodik. Aki orvosi indok nélkül marad távol, az a szezonra – fizetés helyett – 150 ezer dollárt, aki orvosi indoklással, az pedig 350 ezer dollárt kap a ligától.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések