Hirdessen itt

A régi és az új címer is ott lesz az Újpest mezén

Szokatlan lépésre szánta el magát az Újpest FC: a következő szezonban a klub régi és új címere egyszerre fog szerepelni a mezükön.

„Az UTE vezetősége nem reagált a kezdeményezéseinkre, továbbra is elzárkózik, de mi nem. Ismét egy újabb lépést teszünk, de nem miattuk, hanem miattatok, és Újpestért. Tudtuk, amikor az utolsó hét meccsre hoztunk egy döntést, hogy itt nem állhatunk meg, és nem adhatjuk fel soha. Ezért a klub vezetősége ismét hozott egy döntést, tisztelegve az Újpest 135 éves tradíciói és a méltán híres szurkolótábora előtt.

A tradicionális címer összeolvad az elmúlt 3 évben használt lógóval, és elfoglalja jól megérdemelt helyét a mezen, azaz játékosok szíve fölé kerül. Ezzel a címerrel lépünk pályára a 20/21-es szezonban. Legyen ez a lépés „A Nagy Lépés” előtti utolsó mozzanat, jelképezze azt, mi továbbra is nyitottak vagyunk a megoldásokra. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, szükség van az anyaegyesület kooperatív és előremutató együttműködésére” – írja az Újpest honlapja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Kedves Szurkolók! Először is el szeretnénk mondani, hogy: KÖSZÖNJÜK! Veletek együtt sikerült, a Ti segítségetekkel a csapat a tavaszi szezonban magára talált, a Ti támogatásotokkal a tabella kieső helyéről a hatodik helyen zártuk az idényt. Csak veletek sikerülhetett, együtt harcoltunk Újpestért! Hihetetlen jó volt hallani a hangotokat a Stadionunkban, érezni azt az energiát, amivel vittétek előre a mérkőzéseket, és újra látni, hogy a csapat is együtt lélegzett Veletek. Ez Újpest! Itt nem állunk meg, nem állhatunk meg, kezdődik az új szezon, új kihívások elé nézünk, új csapat épül, és igen, továbbra is szükség van Rátok, a hangotokra, a jelenlétetekre a pályán és a mindennapokban. Az UTE vezetősége nem reagált a kezdeményezéseinkre, továbbra is elzárkózik, de mi nem. Ismét egy újabb lépést teszünk, de nem miattuk, hanem miattatok, és Újpestért. Tudtuk, amikor az utolsó hét meccsre hoztunk egy döntést, hogy itt nem állhatunk meg, és nem adhatjuk fel soha. Ezért a klub vezetősége ismét hozott egy döntést, tisztelegve az Újpest 135 éves tradíciói és a méltán híres szurkolótábora előtt. A tradicionális címer összeolvad az elmúlt 3 évben használt lógóval, és elfoglalja jól megérdemelt helyét a mezen, azaz játékosok szíve fölé kerül. Ezzel a címerrel lépünk pályára a 20/21-es szezonban. Legyen ez a lépés „A NAGY LÉPÉS” előtti utolsó mozzanat, jelképezze azt, mi továbbra is nyitottak vagyunk a megoldásokra. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, szükség van az anyaegyesület kooperatív és előremutató együttműködésére. A harc a pályára való, Újpest legyen újra egységes!
Újpest FC (@ujpestfc) által megosztott bejegyzés,


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések