A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegné húga teljesen összetört: soha többé nem akarja már látni

Sokat olvashatunk arról, hogy bizony a hercegek és hercegnék élete sem túl könnyű, sőt, gyakran elviselhetetlennek bizonyul és a hercegek és hercegnék be is zárkóznak a nyilvánosság elől. 

Szerencsére Katalin és Vilmos nagyon jól kezelik a helyzetet, ők nyíltan vállalják, hogy a rangjukból adódóan mindig is tudták, hogy a média kereszttüzében fogják leélni az életüket, éppen ezért szinte soha nem veszik a szívükre, ha megjelenik róluk valamiféle pletyka vagy intrika.

Sajnos azonban nem ez a helyzet Katalin húgával, Pippa Middletonnal, aki a nővére házasságának elején mindig fel-fel bukkant Katalin oldalán, hiszen nagyon jó barátnők is és nagyon szeretik egymást, egyszer azonban örökre eltűnt a nyilvánosság elől. Ennek hátterében az áll, hogy Pippával is rengeteget foglalkozott a sajtó: hol azt írkálták róla, hogy ő a hercegné szebbre sikerült változata, hol meg sértegették. Katalin esküvőjén például ő maga is fehér ruhát húzott és igencsak kihangsúlyozta fenekét, amire egy divattervező azt írta, hogy a feneke nagyszerű, de a feje ocsmány.

A sok intrikából Pippának elege lett, és elhatározta, soha többé nem akar látni sajtóst, így visszavonult, sőt, még a nemrégiben született kisbabáját sem mutatta be, nehogy őt vagy a gyereket kritizálják - számol be róla a Femcafé.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések