A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ittasan száguldozott a sofőr - így halt meg az Újpest fiatal focistája

A tragédia bő két évvel ezelőtt történt Veresegyházán, a hajnali órákban.

Halált okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt emelt vádat a Budakörnyéki Járási Ügyészség az ellen a 27 éves férfi ellen, aki miatt meghalt az Újpest 17 éves futballistája 2018. április 30-án.

Molnár Emánuel Erik az autó hátsó ülésén utazott, amikor az ittas sofőr az éjjeli órákban nagy sebességgel nekicsapódott egy patak korlátjának Veresegyházán. A sofőrnek semmi baja nem lett, a másik két utas pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére közölte,

a sofőr beismerte a bűnösségét a kihallgatása során.

Mint kiderült, a bűncselekményi határ háromszorosára tehető mennyiségű alkohol volt a fiatal járművezető szervezetében. Ráadásul a megengedett 50 km/h helyett 150-160 km/h-val haladt.

A borult idő és a nedves úttest, valamint az ittassága és az extrém módon eltúlzott sebesség miatt a sofőr egy jobbra ívelő útszakaszon elveszítette az uralmát a jármű felett és azzal egy út menti korlátnak csapódtak. A korlát fémcsöve az ütközés következtében átszakította az autó jobb hátsó ajtaját és áthatolt a hátul ülő fiatal focista törzsén is, aki azonnal életét vesztette.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések