A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Iránban kivégezték az Izrael számára kémkedő ügynököt

Az iráni hatóságok hétfőn hajnalban bejelentették, hogy kivégezték a Mahmoud Kazem Mousavi Majd iráni ügynököt, aki Izraelnek kémkedett és információkat adott át Qasem Suleimani tábornokról annak meggyilkolása előtt.

Az iráni igazságszolgáltatás sajtóközpontja bejelentette, hogy Mahmoud Kazem Mousavi Majd azután kapott halálos ítéletet, miután bebizonyosodott, hogy a CIA és a Moszad számára adott át információkat a hazájáról.

A halálos ítéletet június 9-én jelentette be Ghulam Hussein Ismail, a legfelsőbb bíróság szóvivője, aki szerint az elítélt hazaáruló Qasem Suleimani tábornokról gyűjtött információkat, melyeket átadott az amerikai és az izraeli hírszerzés számára. Az átadott információkért pedig dollárban kapott jelentős összegeket.

Mousavi már Szíriában élt mielőtt elkezdett információkat gyűjteni a később meggyilkolt iráni tábornokról és a Szíriában jelen lévő iráni egységekről.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések