A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány feleségének hiányzik reggelente a kávé mellől az Index

A reggeli rutinhoz a forró kávé mellett a friss Index is hozzátartozott – írja Facebook-oldalán Gyurcsány 2.

Dobrev képmutatóan azt írja, az Index az élete részévé vált, még akkor is, ha néha bosszankodott egy-egy újságíró véleményén,

„ha tévesnek ítéltem meg, meg igazságtalannak akár személyesen velem, akár a Demokratikus Koalícióval szemben. Na bumm, nyilván az újságíró is elégedetlen volt azzal, amit mondtam, ilyen a demokrácia”.

Majd a demokrácia szó is elhagyja a száját, ami nagyon rosszul hangzik, biztosan nem emlékszik már arra a “demokráciára” amit a férje csinált anno:

„amikor a magyar jogállamiságért küzdünk akkor az Indexért is küzdünk. És fordítva: amikor az Indexért harcolunk, a jogállamiságért és a demokráciáért is harcolunk.”

– így fogalmaz a szemkilövető asszonya…

Majd folytatta:

“A hír szent, a vélemény szabad” – állt a régen bedarált, egykor szebb napokat látott Magyar Hírlap fejlécén. Mára a Magyar Hírlap, a TV 2 pártszócsővé züllött, a Népszabadságot bedarálták, hadd ne soroljam a magyar média tönkretételének összes állomását.

Hazudik folyton… A rohadt Népszabadságot ki darálta be?

És a végén jöhet egy kis orbánozás is, meg a bukás:

Az Index kivégzése Orbán végét fékezheti, de megálljt nem parancsolhat neki. Egyedül rajtunk, demokratikus és progresszív magyarokon múlik, mikor vetünk véget Orbán uralkodásának, és mikor veszi át az uralkodás helyét demokratikus, a köz érdekében folyó kormányzás.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések