A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fizetés helyett egyből az autóhoz tolták a bevásárlókocsit

A megtömött bevásárlókocsikat fizetés nélkül tolták ki a bejáraton azok a nők, akiket a napokban fogtak el Vácon, írja a Police.hu.

A településről településre járó csapat tagjai leosztották egymás között a feladatokat, volt sofőr, két bevásárló, egy bejáratnál akcióra kész figyelő. Az eljárás mindig a következő volt: leparkoltak egy kocsit a bejárathoz közel, két nő bement, megrakták a bevásárlókocsit, főként élelmiszerrel, majd a pénztár helyett kitolták az autóhoz. A társak segítettek nyitva tartani a fotocellás ajtót, az élelmiszereket behajították a kocsi csomagtartójába, és mentek is. Szentendrén 53 ezer, Dunakeszin 83 ezer forint értékben tudtak így lopni, bár az utóbbi alkalommal egy biztonsági őr megállította őket, ezért ott kellett hagyni minden árut.

A rendőrök a napokban jutottak el egy váci címre, ahonnan három nőt – egy 44 éves anyát és 21 éves ikerlányait – állítottak elő. Másnap további két társukat, egy 33 éves, a bűncselekményeknél sofőrként foglalkoztatott férfit, valamint egy 28 éves nőt is kihallgattak. Mindnyájan beismerő vallomást tettek, sőt, a szentendrein és a dunakeszin túl további hat, a közelmúltban ugyanezzel a módszerrel elkövetett bűncselekményt is elismertek.

A Szentendrei Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le velük szemben a további eljárást.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések