A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elegánsan folytatódik a zenészválság: Majka elküldte a p.csába Lovasit, ő meg legyőzikézte a rappert

„Mégis pályáznod kellett volna, mint Győzikének” – vetette oda a Kispál és a Borz egykori énekese Majkának, miután az elküldte őt a p*csába.

Elegánsan folytatódik a gigászok harca. Majka a véleményével ismét megmozgatta az internetezőket, aminek a farvizén Lovasi András is futott egy kört, sőt, oda is szúrt egyet a rappernek. Bár a könnyűzenei élet koronavírus okozta válságáról szólt a fáma, ezúttal sem bírták ki személyeskedés nélkül. Legújabb posztjában Lovasi emlékeztet: Majka megalázta a zenészeket, amiért kritizálta azokat, akik – jómódjuk ellenére – segélyért folyamodtak.

Majka persze, megszólítva érezte magát a bejegyzésben, így a folytatás sem maradt el, kommentben osztotta ki kollégáját.



„És még ebbe is bele tudtál keverni engem.... Úgy, hogy válaszra sem méltattál az akkori posztod alatt, pedig azt hiszem, intelligensen reagáltam, és felhívtam a figyelmed arra, hogy kiforgatták a mondanivalóm lényegét. Most kevésbé intelligensen fogalmazok: Elmész te a BÜDÖS P*CSÁBA!!! Szervusz András” – fogalmazott az ózdi rapper, mire Lovasi Győzikét húzta elő a tarsolyból.

„Ideges, vagy Péter? Lehet, hogy mégis pályáznod kellett volna, mint Győzikének?” – húzta meg a váratlan választ az énekes-gitáros.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések