A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Botrányos dolgokat állított Kim Kardashianről Kanye West: ebből akár válás is lehet

A rapper a közösségi oldalán durva dolgokat állított a feleségéről, így a történet vége akár válás is lehet.

Kanye West nemrégiben törölt Twitter-posztjában azt állította, válni akar a feleségétől, Kim Kardashiantől. A híres modell állítólag viszonyt folytatott Meek Mill rapperrel.

Az elnöki pozícióért küzdő rapper már törölte a Twitter-bejegyzését, de a követői nem hagyják annyiban a történteket, hiszen egyes pletykák szerint Kanye már elköltözött az otthonukból. Kim és édesanyja semmit sem tettek azért, hogy ez ne történjen meg, sőt, az egész család azt állítja, a rapper hazudik, ráadásul pszichés problémákkal küzd.

Kanye arról is beszámolt, hogy az anyósa és felesége több orvost is felkért, hogy nyilvánítsák beszámíthatatlannak, ahogyan arról is mesélt, hogy Kim elgondolkozott az abortuszon, amikor az első gyermeküket várták.

Mindenesetre, ha válóperre kerülne a sor, akár durvább titkok is felszínre kerülhetnek, és az is biztos, hogy a rapper elnöki kampányát is megsemmisítené a válás.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések