A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bár ma sem kell búcsút vennünk a nyárias melegtől, de sok helyen esős időre számíthatunk

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett nagyrészt közepesen vagy erősen felhős időre számíthatunk. Több helyen várható záporeső, szórványosan zivatar is kialakul. Zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek, egyébként csak helyenként élénkül meg az északias szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25-30 fok között várható. Késő estére általában 18-23 fok közé hűl le a levegő.

Éjjel erősen és gyengén felhős időszakok és területek váltakoznak, elszórtan valószínű záporeső, egy-egy zivatar is kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban 12 és 19 fok között várható.

Csütörtök

Délnyugaton helyenként még erősebben felhős tájak is lesznek, az ország nagy részén azonban több órás napsütés valószínű gomolyfelhőkkel. Délnyugaton szórványosan várható záporeső, zivatar, másutt legfeljebb egy-egy zápor fordul elő. A szél csak zivatarban erősödhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25-30 fok között alakul.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések