A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Ismerős Arcok zenekar nem hagyja szó nélkül a DK magyargyűlölő provokációját, letiltatja minden platformon a videót

Mint ismert, a Demokratikus Koalíció egy újabb hitvány videóval borzolta a magyarok idegeit. Ezt a gyalázatot nem hagyhattuk annyiban.

Délelőtt egy cikkben bemutattuk, hogy a Gyurcsány-párt a Nélküled című számra vágott össze különböző kórházi fotókat egy propagandavideóban. Ez minden jó érzésű magyar embernél kiverte a biztosítékot, ezért megkerestük a zenekart, majd a lemezkiadójukkal is váltottunk néhány szót.

Az illetékesek már intézkedtek is, le lesz tiltva minden platformon az említett videójuk.


Az alábbi levelet kaptuk tőlük:

Tudomásunkra jutott, hogy a Demokratikus Koalíció feltöltött a közösségi médiafelületére egy videót, melyhez az Ismerős Arcok Nélküled című dalának részletét használták fel zenei aláfestésként. Nevezett dal hangfelvétele a GrundRecords Kft. tulajdona, annak közléséhez kiadói engedély szükséges. Mivel előzetesen nem érkezett megkeresés a felhasználást illetően, és a kiadó utólag sem kívanja az engedélyt megadni, a videó jogsértő tartalmúnak minősül, ezért annak eltávolítását kezdeményeztük minden lehetséges platformon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések