A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aknába zártak egy tízhetes kiskutyát egy Borsod megyei városban

Rémülten figyelt egy tízhetes kiskutya, amikor megtalálták – az ebbel brutálisan bántak, beledobták az aknába, majd rázárták a tetőt. Hiába próbált, nem tudott kiszabadulni, így teljesen lefogyott.

A kutyát a közelben lakók találták meg, amikor az akna közelében sétáltak, ahonnan először csak egy vonyítást hallottak.

Azonnal hívták az állatvédőket, akik hamar megérkeztek az állathoz, amely több napja az aknában lehetett.– Láttuk, hogy elég félős kutya van beesve, de egy fiatal kutya, aki elég rossz állapotban van, elég sovány, úgyhogy lemásztunk hozzá, úgy tudtuk kiemelni – nyilatkozta Horváth Rita, a Miskolci Állatsegítő Alapitvány vezetője a TV2 TényeknekTöbb sérülést is látni az állaton, többek között megsérült a feje, sőt, régi harapásnyomokat is észre lehetett venni a testén. A bajba jutott kutyával, amelyet már el is neveztek, nagyon sokat foglalkoznak, később pedig szeretnék örökbe adni.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések