A Waberer's International bejelentette, hogy a 72 százalékos tulajdonos fontolgatja a részvényei eladását

Meglepő közleményt adott ki a Waberer's International. A tőzsdén jegyzett szállítmányozó bejelentette, hogy a tudomására jutott egy olyan friss sajtóértesülés, amely szerint a Mid Europa Partners által menedzselt befektetési alap mérlegeli részvényeinek részleges vagy teljes értékesítését.

Nincs könnyű helyzetben a logisztika a gyárleállások, a várakozások és a karanténintézkedések miatt.

A Mid Europa a Waberer's számára megerősítette, hogy megbízta a Rothchild-ot annak érdekében, hogy segítse a Waberer's-ben meglevő befektetésükkel kapcsolatos stratégiaiopciók értékelését,

BELEÉRTVE A TÁRSASÁGBAN FENNÁLLÓ RÉSZESEDÉSÜK ÉRTÉKESÍTÉSÉT. UGYANAKKOR BIZONYTALAN, HOGY A MID EUROPA MEGLÉVŐ RÉSZESEDÉSÉT EGÉSZBEN, VAGY AKÁR RÉSZBEN ÉRTÉKESÍTI-E.

A közleményben található egyes információk a közlemény közzétételéig bennfentes információnak minősülhettek a piaci visszaélésekről szóló 596/2014/EU rendelet 7. cikke szerint.- írja a cég.

A társaság részvényei régóta lejtmenetben vannak, az elmúlt három évben már a tőzsdén is jegyzett társaság értékpapírjainak kurzusa 5100 forintról, 1045 forintig apadtak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések