A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A spanyol edző felbontotta a szerződését mert koronavírusos lett a rokona

A családját érintő koronavírus-fertőzés miatt szerződést bontott nemrég kinevezett vezetőedzőjével, Pablo Machínnal a kínai Szuperligában szereplő Csingtao Huanghai labdarúgócsapata, írja az MTI.

„Machin egy rokona fertőződött meg a vírussal, és ő közeli kapcsolatban volt vele. Ezért nem tudott Kínába jönni és arra kért minket, hogy bontsuk fel a megállapodásunkat. A csapat és a bajnokság biztonsága érdekében eleget tettünk a kérésnek” – mondta a kínai hírügynökségnek az élvonalban újonc klub szóvivője.

A Girona, a Sevilla és az Espanyol korábbi trénere, aki múlt szerdán írt alá a kínai csapathoz, Twitter-oldalán közölte, hogy személyes okok miatt nem tudott elutazni új csapatához, így nem tudja átvenni a gárda irányítását. „Remélhetőleg a jövőben az útjaink még keresztezik egymást” – üzent az együttesnek a 45 éves szakember.

2019. november 28-án, a Ferencváros elleni Európa Liga csoportmeccsen ő irányította az Espanyolt. Spanyol sajtóhírek szerint Machin a jövőben a Deportivo Alaves edzője lehet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések