A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A mátészalkai nyomozók elkapták az ötszörösen körözött férfit - megpróbált meglépni

Csalással kereste a kenyerét.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya munkatársaival együttműködve 2020. július 13-án elfogták T. Zs. 21 éves nagyecsedi lakost, aki ellen üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

A nyomozás adatai szerint a férfi az egyik internetes oldalon kínált eladásra egy mezőgazdasági vontatót.

A hirdetésre jelentkező vevő az eladó által megadott számlaszámra vételárként átutalt több százezer forintnak megfelelő valutát, de a megvásárolt munkagép soha nem került a birtokába, és az átutalt pénzösszeget sem kapta vissza.

A mátészalkai nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított anyagi haszonszerzés érdekében több hasonló hirdetést is adott fel korábban, amelyekben az eladásra kínált tárgyak nem voltak a birtokában.

A hatóság elől elrejtőzött, ismeretlen helyen tartózkodó férfi ellen a mátészalkai rendőrök 2020. június 25-én adtak ki elfogatóparancsot, amely alapján az elfogása megtörtént.

Személygépkocsival érkezett korábbi, szalonnai tartózkodási helyére, ahol a szabolcsi rendőrök már vártak rá. Amikor szorult helyzetével tisztába került menekülőre fogta, és futni kezdett. Nem jutott messzire, a nyomozók utána eredtek és elfogták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányságra állították elő, ahol gyanúsítottként kihallgatták, és elfogásáról értesítették azt a másik négy rendőri szervet, akik számos, hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt szintén körözték.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések