A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szűk körű temetést szervezne Benedek Tibor családja

A tervek szerint lesz nyilvános megemlékezés is a múlt héten elhunyt vízilabdázó tiszteletére.

Benedek Tibor családja szűk körben búcsúzna el a szerettétől, ám tisztában vannak azzal, hogy a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót mennyien tisztelték és kedvelték, így lehetőséget kell biztosítani arra, hogy a rajongók, az egykori sporttársak, a fiatal játékosok leróhassák a tiszteletüket a legenda előtt.

A háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnokot saját halottjának tekinti az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a főváros, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Vízilabda Szövetség is, de a Bors információi szerint a család maga kívánja finanszírozni a temetést. Már folynak az egyeztetések arról, hogyan lehetne megoldani, hogy egyszerre legyen zárt temetés és nyilvános megemlékezés is. A végső búcsú helyszínének a jelenlegi, koronavírus miatt kialakult helyzetben, mindenképpen szabadtéri helyszínt kell választani, a Margitsziget és a Komjádi uszoda előtti parkoló tűnik megfelelő megoldásnak. A döntés napokon belül megszületik.

A nyilvános búcsúztató után a család zárt körben kívánja utolsó útjára kísérni a 47 éves korában hosszas betegség után, múlt csütörtökön elhunyt Benedek Tibort.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések