A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megújul a máriapócsi bazilika – A további munkálatokhoz támogatókat keresnek

Megújult a máriapócsi kegytemplom belső udvara. Felújították a kövezetet, megtörtént a füvesítés. Tervezik a templom falainak külső vakolását is. Jövő év elején megkezdik az udvaron található fémtárgyak felújítását is. A felújítás szervezői ez utóbbi folyamatba szeretnék bevonni a híveket is.

A lócák, kandeláberek, bejárati kapuk, a templom ajtajai, a kegyképhez vezető külső ajtók, az altemplomba vezető rácsos ajtók mind arra várnak, hogy valaki „örökbefogadja” őket. A tárgyakon igény szerint a támogató nevét is szívesen feltüntetik az akció szervezői.

Az örökbefogadás révén egyénileg, vagy közösségben, egyházközségi szinten is lehetőség nyílik az adakozásra!

Legyen közös munkánk gyümölcse a kegytemplom környezetének teljes rendbetétele! – buzdítják a leendő támogatókat az akció szervezői.

Az „örökbefogadással” kapcsolatban érdeklődni, jelentkezni lehet a pocsizarandokhaz@gmail.com címen, a +36 42/44 60 84-es telefonszámon, vagy Máriapócs Nemzeti Kegyhely Facebook-oldalán, név és telefonszám megadásával.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések