A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyarország készen áll karate vb 2023-as megrendezésére

Az egész világot érintő koronavírus járvány miatt egy évvel későbbre halasztották az idei felnőtt karate világbajnokságot. 

A vb-t eredetileg 2020. november 17. és 22. között rendezték volna Dubajban, de a járványhelyzet bizonytalanságai miatt a Karate Világszövetség, a WKF úgy döntött, hogy a versenyt 2021. november 16-tól 21-ig rendezik meg. A halasztás érinti a 2022-es magyarországi vb-t is, amelyre így 2023-ban kerülhet sor Budapesten.

A Magyar Karate Szakszövetség készen áll arra, hogy a tervezettnél egy évvel később, 2023-ban rendezze meg a világbajnokságot – hangsúlyozta Dr. Mészáros János. Az MKSZ elnöke elmondta: az idén februári budapesti kadet, junior és U21-es Eb minden idők legjobb korosztályos Európa-bajnoksága volt, és a nemzetközi karatés társadalom nagy várakozással tekint egy magyarországi felnőtt világbajnokság elé.

Az idei vb elhalasztása kihatással van a jövőre tervezett korosztályos vb-re is, amely így 2022-ben lesz Törökországban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések