A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keménymag: Bezzeg, ha a kormány takaríttatná a saját piszkát…

Ezen a héten is jelentkezett a Keménymag. KariGeri megint látványkonyhát csinált, most éppen az derült ki, hogy a Lánchíd felújítása helyett a főpolgi graffiti arcként mutatkozott be, hogy Banksy már szervezi a tanulmányutat a rakpartra.

„Egy tök egyértelmű világtendenciának a kis magyar megfelelőjét látjuk. Azt, hogy hangzatos szavak, szlogenek vannak, amiket nagyon látványosan előadjuk, nem csinálunk semmit, akik csinálnak valamit, azoktól követelünk, amikor nem kapjuk meg azt, amit követelünk, mert semmilyen alapunk nincs arra, hogy megkapjuk amit követelünk, mert nekünk kellene valamit csinálni, akkor rájuk kenünk mindent. Ez egy olyan séma, amit New Yorktól Londonon át, Budapesten keresztül a jó ég tudja meddig működik”

- vélekedett, Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista.

„Amikor a főpolgármester nagyon sok szabályt megszegve elkezd graffitizni, majd utána az éjszakai, ünnepnapi pótdíjat kiszámlázva föltakaríttatja a saját sz*rát, az szerintem egészen döbbenetes. Roppant kelletlen és újságírók mondták, akik ott voltak, hogy még az ott dolgozók is erősen és ízesen, lelkesen szidták Karácsony Gergelyt, hogy nekik éjjel kettőkor ezzel kell foglalkozni”

- fogalmazott Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

„Ilyen látványos dolgokat csináltak jobboldali városvezetők, például Tarlós István felépítette Budapestet és arról is volt kritika. Mondjuk azt nem kellett lerombolni… De végülis a látványos dolgokat valóban kritizálják”

- mondta Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések