A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jobbik: politikamentes egyezség kell a Lánchíd felújításáról

Politikamentes egyezséget sürgetett szerdai sajtótájékoztatóján Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő annak érdekében, hogy mihamarabb megkezdődhessen a Lánchíd felújítása.

Arról beszélt: nagyon rossz állapotban van nemzeti örökségünk egyik fontos darabja, Budapest és Magyarország emblematikus építménye, az embereket pedig nem a kormány és a főváros e témában kibontakozott vitája érdekli, hanem az, hogy minél előbb megújuljon a híd.

Szerinte minden érintettnek - főként a kabinetnek és Budapest vezetésének - részt kell vennie e közös munkában, amelynek eredményeként a Lánchíd megőrizhető az utókornak

Az ellenzéki politikus felvetette: akár az augusztus 20-i tűzijátékra előirányzott milliárdos forrásokat is a rekonstrukcióra fordíthatná a kabinet.

Hozzátette, kérdéses, hogy a koronavírus-járvány első hullámának levonulása után, az esetleges második szakasz előtt felelősségteljes döntés-e megtartani az amúgy hagyományos ünnepi látványosságot.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések