Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Isteni, grillezett fetás, cukkinis nyárs: összesülnek a sós és könnyed ízek

Hús nélkül is készíthetsz isteni nyársakat! A feta, paradicsom, cukkini hármasában ezúttal sem fogsz csalódni!

Nem kell mindig húst enni! A grillezéstől mindennek, így a zöldségeknek is sokkal csodásabb ízük lesz. A színes fetás, cukkinis nyárs isteni, mégsem a megszokott, tökéletes nyitánya lehet egy grillpartinak. Hús nélkül is laktató, a titok a fűszerezésben rejlik. A saslikpálcikákat áztasd vízbe legalább fél órára, hogy könnyebben boldogulj velük, és így nem fognak megégni.

Hozzávalók:

➤ 1 db cukkini
➤ 20 dkg paradicsom
➤ 10 dkg feta sajt
➤ 3 evőkanál olívaolaj
➤ 1 gerezd fokhagyma
➤ só
➤ bors

Elkészítés:

Amíg a grill felmelegszik, készítsd el a nyársakat. A zöldségeket mosd meg, a feta sajtot vágd kisebb darabokra. A cukkinit hosszában szeld fel jó vékonyra, és vágd akkorára, hogy a feta sajtot betekerd vele. A paradicsomot és a cukkinibe tekert fetát felváltva tűzd nyársra.

Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, préselt fokhagymával, és kend be vele a zöldségeket. Rakd a forró grillre, és süsd meg oldalanként egy-egy perc alatt. Közben kenegesd a páccal a zöldségeket!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések