Hús nélkül is készíthetsz isteni nyársakat! A feta, paradicsom, cukkini hármasában ezúttal sem fogsz csalódni!
Nem kell mindig húst enni! A grillezéstől mindennek, így a zöldségeknek is sokkal csodásabb ízük lesz. A színes fetás, cukkinis nyárs isteni, mégsem a megszokott, tökéletes nyitánya lehet egy grillpartinak. Hús nélkül is laktató, a titok a fűszerezésben rejlik. A saslikpálcikákat áztasd vízbe legalább fél órára, hogy könnyebben boldogulj velük, és így nem fognak megégni.
➤ 20 dkg paradicsom
➤ 10 dkg feta sajt
➤ 3 evőkanál olívaolaj
➤ 1 gerezd fokhagyma
➤ só
➤ bors
Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, préselt fokhagymával, és kend be vele a zöldségeket. Rakd a forró grillre, és süsd meg oldalanként egy-egy perc alatt. Közben kenegesd a páccal a zöldségeket!
Nem kell mindig húst enni! A grillezéstől mindennek, így a zöldségeknek is sokkal csodásabb ízük lesz. A színes fetás, cukkinis nyárs isteni, mégsem a megszokott, tökéletes nyitánya lehet egy grillpartinak. Hús nélkül is laktató, a titok a fűszerezésben rejlik. A saslikpálcikákat áztasd vízbe legalább fél órára, hogy könnyebben boldogulj velük, és így nem fognak megégni.
Hozzávalók:
➤ 1 db cukkini➤ 20 dkg paradicsom
➤ 10 dkg feta sajt
➤ 3 evőkanál olívaolaj
➤ 1 gerezd fokhagyma
➤ só
➤ bors
Elkészítés:
Amíg a grill felmelegszik, készítsd el a nyársakat. A zöldségeket mosd meg, a feta sajtot vágd kisebb darabokra. A cukkinit hosszában szeld fel jó vékonyra, és vágd akkorára, hogy a feta sajtot betekerd vele. A paradicsomot és a cukkinibe tekert fetát felváltva tűzd nyársra.Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, préselt fokhagymával, és kend be vele a zöldségeket. Rakd a forró grillre, és süsd meg oldalanként egy-egy perc alatt. Közben kenegesd a páccal a zöldségeket!
0 Megjegyzések