A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Edzőjük szerint nem elég tüzesek a Barca játékosai

Enrique „Quique” Setién, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője elismerte, csapata nem játszik jól a bajnokság újrakezdése óta.

A szakvezető erről együttese kedd esti, az Athletic Bilbao felett aratott 1-0-s győzelmét követően beszélt.

„Amikor az ellenfelek csak kis helyet adnak neked, precíznek és agilisnak kell lenned, a játékunkból azonban ez hiányzik” – fogalmazott Sétien

annak ellenére, hogy az újrakezdés óta a katalánok három győzelmet és egy döntetlent értek el, ráadásul gólt sem kaptak.

„Nem volt könnyű az elmúlt időszak, belőlünk pedig hiányzik a szikra. Ellenfeleink rendkívül szervezetten játszanak, nehéz rést találni a védekezésükön, de hiszem, hogy a szezon további részének előrehaladtával könnyebb lesz a dolgunk” – jelentette ki a szakvezető.

A listavezető Barcelona a La Liga két héttel ezelőtti újrakezdése óta előbb 4-0-ra legyőzte a Mallorcát, majd 2-0-s diadalt aratott a Leganés felett. Ezt követte a Sevilla elleni gólnélküli döntetlen, majd a Bilbao elleni szűk siker. A Real Madrid – amely szerda este a Mallorcát fogadja a 31. fordulóban – az előző forduló végén pontszámban utolérte a címvédőt, amely a Bilbao elleni sikerével hárompontos előnyre tett szert a tabellán.

Ahhoz, hogy a címvédő katalánok ismét megnyerjék a spanyol bajnokságot, az kell, hogy a hátralévő fordulókban több pontot szerezzenek, mint fővárosi riválisuk, mert pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény a madridiaknak kedvez.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések