Hirdessen itt

Elfogták a nyíregyházi nyomozók a rablás és testi sértés elkövetőit

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Tné B. M. 59 éves, T. A. 28 éves, T. L. 22 éves derecskei lakosok és Cs. Á. 64 éves tataházai lakos ellen.

A társaság szombaton hajnalban a 4-es főút mellett, Székelynél bántalmazott egy 48 éves román állampolgárságú férfit, miközben elvették tőle a mobiltelefonját és a pendrive-ját, mivel úgy vélték, hogy egyikükről kompromittáló felvételek vannak rajta. Eltulajdonították továbbá az övtáskáját, a benne lévő készpénzzel.

A román férfit megverték, majd az út szélén a sorsára hagyták. Az életveszélyes sérüléseket szerző férfi segítséget hívni sem tudott, életét megtalálója mentette meg, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A kiérkező rendőri erők haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeképpen néhány órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két nőt és két férfit, akiket gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek.

(Police.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések