A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Először szólalt meg a pozitív koronavírusteszt óta Károly herceg

A hercegnél március 25-én megállapították, hogy elkapta a koronavírust. A tünetei enyhék voltak, és már felépült a betegségből, most azonban úgy döntött, videóüzenetben beszél az emberekhez a betegséggel kapcsolatban.

A hercegen március második felében végezték el a tesztet: ekkor derült ki, hogy ő is beteg lett. Szerencsére enyhe lefolyású volt nála a betegség, most már teljesen jól van, de ő is betartja a szabályokat: otthon marad és amennyire teheti, nem érintkezik senkivel.

Egy friss, 4 perces videóban Károly herceg, aki 7 napig volt karanténban, arról mesél, hogy ez az egész helyzet egészen furcsa, frusztráló, és igencsak aggasztó, hiszen megváltozott az emberek normális élete, a család és a barátok jelenléte pedig nem lehetséges.


A videóban a herceg megköszöni az egészségügyben dolgozók és önkéntesek áldozatos munkáját, és kéri az embereket, hogy higgyenek magukban, és reménykedjenek, hogy jóra fordul minden. Elmondta azt is, hogy ezekben az időkben feleségével együtt sokat gondolnak a szeretteiket elvesztőkre, és azokra, akik betegek vagy magányosak a járvány miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések