A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Vera ezeket a tippeket ajánlja az edzéshez a koronavírus idején - mutatjuk!

Számos hír beszámolt már róla, hogy a koronavírus-járvány idején jobb, ha kerüljük a nagy tereket és nem verődünk nagy csoportokba, hogy ezzel is kerüljük a fertőzésveszélyt. Tóth Vera most az Instagram-oldalán mutatott a rajongóinak tuti tippeket az edzésre a járvány idején.

A csodás énekesnő nagyon rákapott az edzésre, mondhatni a kedvenc hobbijává vált az utóbbi időkben. A fárasztó gyakorlatairól rendszeresen posztol a közösségi oldalán, hogy ezzel is inspiráljon másokat, most azonban Vera nemcsak ösztönözni szeretne, hanem segíteni is: elmondja, mit tehetünk a járvány idején, ha edzeni szeretnénk.

"Amikor a természetes rutinod megdől és az edzőtermi edzés egyelőre a múlté marad, akkor maradnak a fotók, az inspiráló tartalmak, emberek, olvasmányok, cselekedetek. Megy az agyalás is, hogy milyen mozgásformákkal tartsam magam formában, vagyis egy ilyen helyzetben ami most van, már nem is a külső, leginkább a belső megerősítések számítanak. Ahhoz, hogy ne őrüljünk meg, hogy a megváltozott élethelyzetünket túléljük, erősítsük az immunrendszerünket, a stabilitásunkat, mozogni kell. A futás mellett rengeteget foglalkozom az izmaimmal is, nem hagyom csak úgy ellustulni őket, így eddig az edzőterem volt a megoldás Regivel, az edzőmmel. Nagyon hiányzik és Regi is.Hiszem, hogy minden okkal történik és nem baj, akkor most csak a természetben fogok sportolni, ez legyen a legnagyobb bajom. Az emberi kreativitás határtalan, egy ilyen különösen ijesztő helyzetben is két választásod van: Vagy bekattansz, vagy elkezdesz higgadtan gondolkodni. A mozgás pedig ha eddig nem is volt, legyen része mostantól az életednek. A szabadban minden gyönyörű, reményteli. Az eddigi futások az erdőben néha annyira kikapcsoltak, hogy néha gps-sel kellett visszatalálnom, plusz annyira feltölt, hogy mikor hazaérek futás után, mérhetetlen nyugalmat érzek a lelkemben. Szóval most a mentálhigiénéhez, a testi-lelki nyugalomhoz, ahhoz, hogy tiszta fejjel gondolkozz és ne pánikolj be, indulj meg. Fuss! Erősíts! Meglásd, sokat fog segíteni" – foglalta össze gondolatait Tóth Vera.

Amikor a természetes rutinod megdől és az edzőtermi edzés egyelőre a múlté marad, akkor maradnak a fotók, az inspiráló tartalmak, emberek, olvasmányok, cselekedetek. Megy az agyalás is, hogy milyen mozgásformákkal tartsam magam formában, vagyis egy ilyen helyzetben ami most van, már nem is a külső, leginkább a belső megerősítések számítanak. Ahhoz, hogy ne őrüljünk meg, hogy a megváltozott élethelyzetünket túléljük, erősítsük az immunrendszerünket, a stabilitásunkat, mozogni kell. A futás mellett rengeteget foglalkozom az izmaimmal is, nem hagyom csak úgy ellustulni őket, így eddig az edzőterem volt a megoldás Regivel, az edzőmmel. Nagyon hiányzik és Regi is.:-( Hiszem, hogy minden okkal történik és nem baj, akkor most csak a természetben fogok sportolni, ez legyen a legnagyobb bajom:-)) Az emberi kreativitás határtalan, egy ilyen különösen ijesztő helyzetben is két választásod van: Vagy bekattansz, vagy elkezdesz higgadtan gondolkodni. A mozgás pedig ha eddig nem is volt, legyen része mostantól az életednek. A szabadban minden gyönyörű, reményteli. Az eddigi futások az erdőben néha annyira kikapcsoltak, hogy néha gps-sel kellett visszatalálnom, plusz annyira feltölt, hogy mikor hazaérek futás után, mérhetetlen nyugalmat érzek a lelkemben. Szóval most a mentálhigiénéhez, a testi-lelki nyugalomhoz, ahhoz, hogy tiszta fejjel gondolkozz és ne pánikolj be, indulj meg. Fuss! Erősíts! Meglásd, sokat fog segíteni❤️ #adidas #adidasrunnersbudapest #adidasrunning @adidasrunners #FASTERTHAN #FASTERTHANEXCUSES #ADIDASSL20 #termekelhelyezes

1,586 Likes, 13 Comments - Tóth Vera (@tothveraofficial) on Instagram: "Amikor a természetes rutinod megdől és az edzőtermi edzés egyelőre a múlté marad, akkor maradnak a..."

 
További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések