Nádudvaron, Hadházon, Egyeken, Nyírmihálydiban, Hosszúpályiban és Debrecenben is volt tűz

Lakás- és bálatüzekhez riasztották a megyei tűzoltókat, rendőri intézkedésekre is sor került március 14-én.

Egy családi ház egyik tetőtéri szobájában tűz ütött ki szombat reggel Hajdúhadházon, a Péter kertben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Délben Egyeken, a Bocskai utcába szabadtéri tűz miatt riasztották a város tűzoltóit. Ötszáz négyzetméteren égett a száraz fű. Az egyeki önkormányzati tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Tűz volt egy családi ház egyik szobájában Nyírmihálydiban, az Acsádi úton. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók kiérkezésére az ott lakók eloltották a lángokat, így a tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

Hosszúpályiban, a Klapka utca végében és a Csata utcában volt szabadtéri tűz, erdő aljnövényzete égett. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzeket.

Nyolcvan körbála kapott lángra Hajdúhadházban, a Dr. Földi János utcában. A debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be.

Nádudvaron, a Szamos utcában is tűz volt, a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, az egység kéziszerszámokkal oltotta el a tüzet.

Este szén-monoxid érzékelő adott le jelzéseket egy lakás fürdőszobájában a debreceni Ipoly utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltók mérései kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét. A gázszolgáltató a vízmelegítőt kizárta a rendszerből ideiglenesen. Az eset során nem sérült meg senki – közölte a katasztrófavédelem.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések