Egyszerre sós és édeskés, ropogós és puha: a spárga baconbe tekerve valódi ínyencség.
Évről évre egyre kedveltebbé válik a rostban, vitaminban bővelkedő spárga, amit egészségvédő hatása miatt is érdemes rendszeresen elkészíteni. Arról nem beszélve, hogy a tavaszi kedvenc változatos formában kerülhet az asztalra. A legegyszerűbb talán, ha baconbe tekerve sütöd meg. Finom roppanós lesz, a fűszerek pedig jól átjárják. Mártogatóst érdemes kínálni hozzá.
* 15 dkg bacon
* 3 evőkanál olaj
* 1 gerezd fokhagyma
* só
* bors
Évről évre egyre kedveltebbé válik a rostban, vitaminban bővelkedő spárga, amit egészségvédő hatása miatt is érdemes rendszeresen elkészíteni. Arról nem beszélve, hogy a tavaszi kedvenc változatos formában kerülhet az asztalra. A legegyszerűbb talán, ha baconbe tekerve sütöd meg. Finom roppanós lesz, a fűszerek pedig jól átjárják. Mártogatóst érdemes kínálni hozzá.
Hozzávalók:
* 50 dkg spárga* 15 dkg bacon
* 3 evőkanál olaj
* 1 gerezd fokhagyma
* só
* bors
0 Megjegyzések