A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem örülhetünk sokáig a tavasznak, hidegfront csap le az országra

Egy-egy napra kitavaszodik, aztán ismét elromlik majd az idő.

Csütörtökön kezdetben borult lesz az idő, de a délutáni órákban kisüt majd a nap. Kellemes, tavaszias idő lesz, elvétve lehet majd némi szél. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 15-21 fokot.

Pénteken már kevésbé számíthatunk jó időre, borult lesz az ég, eső is várható, akár zivatarok is kialakulhatnak. A széljárás felerősödik, illetve a hőmérséklet is visszaesik 12 fok körülire.

Változékony, felhős, de csapadékmentes hétvégére van kilátásban. Ekkor egy hidegfront fog érkezni hazánkba, emiatt reggelente akár ismét fagyhat, valamint az északi, északkeleti országrészekben nagy szélre is lehet számítani. A hőmérséklet továbbra is 7-13 fok között fog alakulni.

A jövő hét első napján végre ismét napsütéses idő várható és fokozatosan melegszik majd az idő. Bár még az átlagos hőmérséklet a reggeli órákban -2, míg a délutáni órákban 10 fok között várható. Kedden ismét elromolhat az idő és néhol változóan felhős lehet az ég. A maximum hőmérséklet 10-12 fok körül alakul majd.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések