A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Nem tudtam felállni” – Kórházba került Baronits Gábor

A súlyos derékbántalmakban szenvedő színész képtelen felállni az ágyból.

Szétcsúsztak Baronits Gábor csigolyái. A fiatal művész hosszú ideje küzd már különböző hát-, illetve derékproblémákkal, de ennyire talán még sosem durvult el a helyzet, tegnap este ugyanis olyan elviselhetetlen fájdalmat kezdett érezni, hogy képtelen lett volna lábra állni.

„Szét szoktak csúszni a csigolyáim, amivel egyébként nem szokott probléma lenni, mert a szörnyű fájdalmat összeszorított fogakkal is, de még kibírom és színpadra állok – már, ha valamennyire tudok járni. Én még úgy nevelkedtem, hogy beteg színész nincs, csak halott" – nyilatkozta a Ripostnak Gábor.

Súlyos fájdalmai miatt a Karinthy Színházban tartandó előadását is kénytelen volt lemondani, pedig az ilyen jellegű megoldások rendkívül messze állnak a neveltetésétől.

„Hétfőn reggel annyira szétcsúsztak, hogy effektíve nem tudtam felállni. Egyszerűen nem tudtam kiegyenesedni. Rögtön mentem a kórházba. Infúzióra kötöttek, különböző fájdalomcsillapító injekciókat kaptam" – mondta.

A színész a közösségi oldalán kért elnézést az elmaradt előadás miatt, de – jelenlegi egészségi állapotát ismerve – aligha van olyan haragudott volna rá a történtek miatt.

„Elnézést kérek mindenkitől, aki ma estére vett jegyet a Karinthy Színházba. Remélem, minél gyorsabban felépülök, így a héten már újra játszhatok. Köszönöm a színháznak az együttérzést és a rugalmasságot. És persze, a kollégáimnak, akik minden segítséget felajánlottak."

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések