A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagyon nagy Kulcsár Edina fájdalma: a babáról van szó

Nagyon nehéz a helyzet.

Nehéz helyzetben vannak most azok, akik szeretnének egy-egy fontos pillanatot megosztani a családjukkal, most ugyanis nem javasolt találkozni az idősebbekkel, így a fiatalok nem láthatják szüleiket és nagyszüleiket sem.

Ez különösen Kulcsár Edinának nehéz, aki immáron a 35. hétben jár, pár héten belül szülni fog, a biztonság érdekében azonban nem oszthatja meg a kicsi érkezésének örömét a szüleivel személyesen, sőt, még a kis Medox sem mehet be látogatóba a kórházba.

"Nehéz elvonatkoztatni a jelenlegi helyzettől, de minden erőmmel azon vagyok, hogy ne a rossz dolgokra gondoljak. Egy pár hétig még biztosan eltart ez az egész, így biztosan úgy fog megszületni a kislányunk, hogy nem osztozhatunk a családdal az örömünkben ( fizikailag ) , nem jöhet be hozzám Medike a kórházba és még sorolhatnám, de lehetne ennél sokkal rosszabb is a helyzet. Mindig ezzel próbálom nyugtatni magam."



További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések