A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Meg kéne öletni” – Jennifer Aniston halálát kívánta Harvey Weinstein

Harvey Weinstein filmproducer zaklatási ügyeitől volt hangos a sajtó 2017-ben, amikor a #MeToo mozgalom is szárnyra kapott.

Egyrendbeli erőszakos szexuális bűncselekmény és egyrendbeli nemi erőszak elkövetése miatt a New York-i bíróság bűnösnek ítélte a filmmogult. Weinstein minimum 5, de akár 29 évet is ülhet, ügyében folyamatosan fényre derülnek új információk. A Variety szórakoztató magazin tulajdonában van egy dokumentum, amelyben az áll, hogy a filmproducer Jennifer Aniston halálát akarja – írja a Femina.

A 2017-ben kirobbant botrány után Weinstein sajtósát megkereste a The National Enquirer újságírója, hogy reagáljon a Jennifer Aniston szexuális zaklatásáról szóló hírekre. A producer ezt követően egy e-mailt küldött sajtósának, Sallie Hofmeisternek, amelyben az állt: „Jennifer Anistont meg kéne öletni”.

A The National Enquirer végül sosem tette közzé a cikket. A Variety kereste fel a színésznő sajtósát, aki úgy nyilatkozott, Harvey Weinstein nem zaklatta Anistont, majd a New York Timesnak azt is elmondta: „Jennifer Aniston sosem maradt kettesben vele. Fogalmunk sem volt az e-mail létezéséről, senki nem küldte el ezt nekünk, hogy mi is reagáljunk rá”.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések