A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: a Telekom székházát is kiürítették, otthonról folytatják a munkát

Távmunkában folytatják a munkát a Telekom és a T-systems dolgozói, a bolti dolgozókat is segíti a cég – írja az Origo.

„Kiemelten fontos számunkra kollégáink egészségének védelme, mivel tudjuk, hogy ügyfeleink számítanak ránk, különösen most, hogy a digitális kapcsolattartás fontossága felértékelődött. Ezért elővigyázatosságból megkértük kollégáinkat, dolgozzanak otthonról, és csak az jöjjön be a székházba, akinek személyes jelenlétet igénylő feladata van. Szeretnénk ezt az időszakot arra használni, hogy megmutassuk, a digitalizáció révén hatékonyan és biztonságosan lehet dolgozni” – mondta a lapnak Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

Ez az intézkedés azt jelenti, hogy csak a hálózat felügyeletét végző, valamint az ügyfélszolgálatos feladatokat ellátó kollégák maradnak a székházban, összesen körülbelül 400-an.

A cég azokra a munkavállalóira is gondol, akik nem tudják megoldani a gyermekek elhelyezését, de nem a székházban dolgoznak, például az értékesítők, bolti dolgozók. Nekik a Telekom távolléti díjat fizet, hogy otthon tudjanak lenni a gyermekekkel.

A cég kéri az ügyfeleket is, hogy bár az üzletek – egyelőre – nyitva tartanak, csak egészségesen látogassák azokat, illetve az ügyintézéshez inkább a digitális megoldásokat válasszák.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések