A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kígyózó sorokban várnak Hollandiában a kannabiszra a boltbezárások miatt

Továbbra sem javul a helyzet, sőt, egyre rosszabb adatok és hírek érkeznek a környező országokból a koronavírus járvány miatt.

A francia egészségügyi minisztérium járványügyi felelőse, Jérome Salomon kifejezetten aggasztónak tartja a helyzetet, mint mondta, Franciaországban jelenleg háromnaponta duplázódik meg a fertőzöttek száma, mely hétfő reggelre meghaladta az 5000 főt. Szintén rossz hír, hogy száz fölé emelkedett az olyan esetek száma ahol a páciensnek intenzív ellátásra van szüksége, a járványban eddig 127-en haltak meg az országban.



Franciaországhoz hasonlóan Hollandia sem áll fényesen, mára már 1136 regisztrált koronavírusos betegük van. Az országban jelenleg minden a vírus és az Eurovíziós Dalfesztivál körül forog, melyet május 11-17 között tartanának meg, azonban még mindig nem tudni mi lesz az országok közötti verseny sorsa. Mindenesetre nem mindenki pánikol, egy helyi újságíró olyan képet posztolt a Twitterre, amelyen az látható, ahogy a helyiek kígyózó sorokban várnak arra, hogy végre füvet vehessenek, még mielőtt bezáratják a boltokat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések