A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: karanténban az Arsenal játékosai, elmarad a rangadó

Elhalasztották szerdára kitűzött Manchester City–Arsenal mérkőzést a Premier League-ben, mert az Arsenal több játékosa kapcsolatba került az Olimpiakosz görög csapat tulajdonosával, akinél diagnosztizálták a koronavírust.

A hivatalos közlemény szerint elővigyázatosságból hozták meg a döntést. Ez az első meccs, amit nem rendeznek meg a koronavírus-járvány miatt.. Az Arsenal február végén az Európa-ligában az Olympiakosszal játszott, a görög csapat tulajdonosa, Evángelosz Marinakisz több Arsenal-futballistával és stábstaggal is találkozott. Marianikisz kedden jelentette be, hogy megbetegedett, kimutatták nála az új koronavírust.

Azok az Arsenal-játékosok, akik találkoztak, érintkeztek a görög klubtulajdonossal és a csapat 4 stábtagja 14 napos otthoni karanténban vannak. Azt írják a közleményben, hogy pénteken jár le a kéthetes önkéntes, otthoni karantén, akkor térhetnek vissza a munkába, hogy készüljenek a Brighton elleni bajnokira.

A meccset eredetileg március elsején rendezték volna meg, a City Ligakupa-döntője miatt kellett halasztani.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések