A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kondás Elemér marad a győri ETO vezetőedzője

Az utóbbi napok híreszteléseivel ellentétben, mégis Kondás Elemér marad a ETO FC Győr NB-II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A találgatások akkor kezdődtek a szakember távozásával kapcsolatban, amikor a város új polgármestere, Dézsi Csaba András élesen bírálta a másodosztályban jelenleg csak hatodik Győr csapatát. A városvezető szerint az önkormányzat futballba ölt sok százmillió forintja mellett sem képes az ETO jól teljesíteni. Ezt követően merült fel az is, hogy Kondás mellett a csapat éléről távozhat a tulajdonos Mányi József is.

A felmerülő híreket Soós Imre ügyvezető cáfolta.

– Továbbra is Mányi József a tulajdonos, illetve Kondás Elemér irányítja az edzéseket. A másodosztályú felnőttcsapat teljesítményét érintő kritikát ugyanakkor mind a városvezetőség, mind pedig a szurkolóink részéről teljes mértékben elfogadjuk. Az elmúlt időszakban mutatott játékkal, valamint az elért eredménnyel senki sem elégedett a klubnál – nyilatkozta Soós.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések