A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyász: meghalt a Netflix sztárja, titkolta súlyos betegségét

38 éves korában elhunyt a Homeland és a Feketelista (Blacklist) sztárja, Nicholas Tucci. Édesapja a Facebookon jelentette be a tragikus hírt. Fia egészen a haláláig titkolta rákbetegségét.

A színész édesapja, Alexander Tucci pénteken tette közzé fia, Nick Tucci halálhírét. A 38 éves színészről kiderült, hosszú ideje küzdött a rákkal, amit azért tartott titokban, mert szeretett volna minél tovább dolgozni – számolt be az USA Today.

„Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik a filmes, televíziós és színházi körökben támogatták, irányították, bátorították Nicket. És azoknak is, akik követték, nézték őt a képernyőn vagy a színpadon. Köszönöm, hogy értékeltétek a tehetségét és a támogattátok a munkáját” – írta a színész édesapja.


A kalifornai Connecticuban született Nicholas Tucci pályafutása során többek között olyan filmekben szerepelt, mint a Homeland, a Fekete lista vagy a Netflixen futó You're Next.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések